hotter than fire

NU är jag hemma igen.
Hade det super. När vi kom till sälen möttes vi av -20. KALLT. På lördagen åkte vi i hundfjället och söndagen åkte vi i tandådalen, testade en skicross, för min del gick de inte så bra ;p
Resten av dagarna befann vi oss i Hundfjället och åkte. På torsdagen gick vi på afterski. Det var skojsigt:) Och vi var på stadium varje dag, hahahaha. Vi blev typ stammisar där;)

På fredagen kom jag hem, vi bleev bjudna av mormor o morfar på middag. Det var gott. Sen hämtade älsklingen mig, så sov vi hos mig. På lördagen kl 07.00 var det jobb i arabystallet,sista lördagsjouren för mig. SKönt.
I pausen (haade paus mellan 13:30-19.00) red jag coqueto, sov och köpte paket till ML som tagit hand om min häst. Efter jobbet åkte jag till Robert. Vi gjorde oss iordning och käkade tacos och drog och hämtade nårra killar för att sedan åka vidare till Oléo där vi fick köa lääänge. Någon krossade glasrutan till BR, väldigt moget....
Väl inne var skitskojsigt:D Älskling bjöd på en försenad födelsedagsdrink, den va supergod (y) :)
Vi avrundade med att hämta donken mat och körde hem killarna igen:P Åt lite mat. Och somnade gott. Jag hade varit uppe i 22 timmar. DET VAR RÄTT JOBBIGT!

Söndagen hände inte så mycket. Igår var det dags för skola (tyvärr). Peppas att det bara är några få månader till detta är slut.. Fick iallafall G i slutbetyg i den där jäkla religionen. Glad för det! Nu ska jag bara ta igenom mig de andra kurserna..

Nu ska jag sticka till skolan.. I eftermiddag ska jag träffa min fina vän Kavvan :) Shes hotter than fire ;)

KRAM

oh baby its a wild world..




Linnéa, fina Linnéa

Det är sådana katter som (fast det finns bara EN av dig) som gör att jag har börjat gilla katter någorlunda. Okej nu tog jag i för lite. Men, katter ha varit mitt hat objekt, faktiskt,. Ni rivs och bits och hoppar på en, GALNA är ni. Inte alla men endel, ni är opålitliga.

Ja men som om inte hundar är farligare som är större med stora käftar.
Faktiskt föredrar jag hundar än katter. Hundar vet man lite mer vart man har, än katter. Tycker jag.

Men den här Linnéa, jag var livrädd för henne. hon är världens keligaste katt. Ska alltid gå efter en o mysa. Så, ja. När jag började vara i stallet "riktigt" här hemma, fick jag panik när hon gick efter mig, och strök sig mot mitt ben, Tycker fortfarande det är otäckt när katter stryker sig mot mig. Iallafall, är hon en av de katter som jag lärt mig att lita på, till en viss del. Nästan så jag vill ha en katt själv.

Visst är hon fin ?


jag ber dig



Kom tillbaka , min hästängel ♥

fiveee days

Branten. Min favorit-svart backe:) I Hundfjället. dit vi ska ;)



röd ros




rosa ros


sunshine


NU KÖR VI!



VECKA 4 befinner jag mig i hundfjället , sälen. Medans ni befinner er på jobbet eller i skolan. Då kör jag några härliga backar. Trickar lite. Drar på after ski. Käkar god mat. Åker åker åker åker MIG TRÖTT. OHYEAH. Im ready. SO FUCKING READY FOR THIS!

v4 v4 v4 v4 v4 v4 v4,

(ja.. resan är lite spontan...:D)

Lets go hey ho!

coQueto




stod där nästan som ett fån


old pic

En gammal bild på mig och Matilda från ettan. Shit..På tisdag börjar vi den absolut sista, efterlängtade terminen på gymnasiet. Helt sjukt.
Jag har balklänningen fixad, balskorna och studentklänning :) Men ni får inte se bilder förrän det är dags ;)
Men det är helt insane , vi började nyss ?


new years eve in pictures!

Middag hos mig, vi grillade:) Skittrevligt. Sedan åkte vi till en fest i moheda efter hämtat upp en kompis. Festen var sådär tyckte vi, så vi drog ve ett ungefär. Hem till Matilda, där vi kollade film, killarna hämtade korv på statoil, sweet. HAh, lite efter 4 tog jag o Robert oss hem till honom. Dötrött somnade jag direkt
På nyårs dagen vaknade jag av att Robert kom in i rummet med mackor och varm chockladmjölk med små marsmallows. Fick därefter fotmassage, bästa pojkvännen;)







SKÅÅÅÅÅÅL!