Melvin



Här är min lilla gosekanin:) Söt som få;)

bilen är ett bra ställe att svala sig på men samtidigt hålla koll på!




Ja, min hund föredrar att vara UNDER bilen vid varmt väder. Det är svalt och skönt där och han kan kolla på alla samtidigt. SMIDIGT!

//

follow me

Hej!

Var på börjes i fredags med syster min och min kära pojkvän.
Handlade hem grejjer till "min" fina skimmel. Blandat annat transportdamasker, en grimma, fleecetäcke, en hink och lite andra behövande saker. Jag är nästan redo för att ta hem honom. Mat, underlag, försäkring och val av hovslagare återstår. Vet kanske vilken hovslagare iallafall:)
WOHUU JAG LÄNGTAR!!

Väl på börjes bestämde vi oss för att dra ner till östersjö festivalen, för mig var det första gången jag var där. Lite karl oskar likt, inte jättekul på eftermiddagen men är nog roligare på kvällen kan jag tro;) Hittade en fin flanell skjorta som följde med hem och ett nytt skärp då mina har gått sönder. Kalas!

Idag är det söndag. Ska eventuellt kolla en kanin ikväll. En svart han kanin. Som jag tydligen ska få i förskott present av min killes föräldrar. Snällt!:) Jag har funderat ett tag på att köpa kanin. Blev glad:) Han ska bo hos min kille så länge, dem har redan en kanin i från den kullen, tills jag vet hur jag ska göra;) vill ju självklart ta hem honom., Söta små djur! Hur fick man båda häst och kanin på samma gång? Och är redan ägare av en hund? Livet är bra härligt! Dock skulle Coqueto varit svart, så hade han smält in i mängden med de andra djuren^^

Jag är sjuk idag tyvärr. Har inte feber iallafall, men är förskyld och halsen är knepig. SJUKT tråkigt eftersom jag har en jobbvecka på araby stallet denna veckan. Och jag behöver pengarna. Får se hur jag är imon.

Ha det gött alla där ute i cyber rymden;)

miracle

Har ganskaväldigtmycketsupermycket att berätta för er.
Nu ska jag äntligen avslöja min hemlighet för er. Vissa vet redan den, vissa kanske ha anat. MEN jag ville ändå inget säga, inte än. Förrän ALLT var helt klart.
Det är i och för sig inte hela klart men.

Jag ska ta hem en foderhäst i september, som stannar till maj nästa år. Och yes, han kommer från high chaparral. Han går som showhäst i vild västern showen där. En åtta årig valack i sina bästa år;)
Kontrakt har inte skrivits än men det gör vi när vi hämtar honom:) Så allt är ju i princip klart;)

Han är en skimmel på ca 158 cm i mankhöjden:) En P.R.E ras (en ren spansk ras, tar jättefina steg:)) Pigg och trevlig. Så idag har jag handlat hem behövande saker för krabaten. Eftersom jag ska jobba nästa vecka och lite v.31 och sen är det karl oskar och lite andra mysigheter så jag gjorde det nu. Kalas bra. Jag längtar efter honom:)
Nyfikna? Här kommer lite bilder från när jag provred:

(Coqueto heter han.. (Stavning?) ) Fin häst det där.








Japp det ska bli riktigt spännande. Och nej, jag ska inte rida western;) Förhoppningsvis har de en vanlig sadel som passar honom. Annars blir det till att köpa. Köpte ett fint träns idag. Ett svart med lite vitt mönster. KALAS fint! Stolt som en tupp.

Hejdå;)

you can be my girl, I can be your man

Jag undrar varför jag läser alla de där böckerna som får mig att vilja bränna upp boken och spotta på den.
Missförstå mig inte nu, jag älskar att läsa böcker. Konstigt nog dras jag till konstiga böcker. Just nu läser jag "Boven i mitt drama kallas kärlek" . Kvinnan i boken blir misshandlad och våldtagen, av sin egna pojkvän som är 20 år yngre. Ja hmm. Vill bara skrika att hon ska lämna han, dumpa han hårt. Men vad hjälper det, hon hör mig knappast.

Ska nog hålla mig till andra hemska böcker, där det förekommer brott istället för dumma pojkar. I och för sig är mord och sånt också dumt. Man blir inte lika idiotisk när man läser sånna böcker.... Förutom i slutet när man blir överaskad  vem mördaren är.

Hah ja undrar varför jag inte är en feministisk nunna som är manshatare. Nejmen lite överdrivet kanske, haha. Pojkar är trevliga, oftast mer lätta än tjejjer. Oftast snackar inte killar folk bakom ryggen o fjantar sig. Man kan vara mer sig själv med killar än tjejer, tycker jag..

Detta blev ett konstigt inlägg, jag vet.
Nu ska jag packa upp efter öland och dammsuga för det är skitigt,. Ska ringa ett par samtal också. SPännande..

Hejdå!

summer of ´11

Älskar sommarens valmöjligheter och impulser.

Älskling kom hit och var sambo med mig i två nätter då jag var själv hemma. Det var mysigt.
Det hände några incidenter men annars gick det bra. Den första var att v i körde ihop med cyklarna påväg till hemköp, haha. Det resulterade ett sårigt knä för min del :p Det andra var att vovven utlöste larmet under tiden vi var borta så securitas var här när vi kom hem. haha. Utom det gick allt kanonas;)

Idag på morgonen blev det halvt bestämt att syster o jag ska åka upp till Borgholm där mamma o pappa är med husvagn, soft! Kommer nog hem onsdag eller torsdag, eller något..;)

Nu ska jag o älskling in till stan, ha det gött!!

/ beckiis

det är dags för freeedagsmyyys

Just ja! Kom på innan idag aatt det är ju fredag idag!
Fredag är lika med mys;)

DOCK, ska jag åka och kolla på min "ridkompis" föl:) En spansk häst, 1 år är hon, lilla Kuriosa:)
Sen ska vi rida på westernhästar. Lite häftigt sådär. Gillar impuls grejjer sådär bara.
Hon frågade mig när vi sågs innan om jag ville följa med. Vem tackar nej?

Ikväll när jag kommit hem igen (Ska träffa henne vid 5) och ätit och duschat, DÅ blir det mys. Med popcorn o cola. HEEELA fadderullan!

Ciao så länge;)

sommar mums



Glass , chockladsås och jordgubbar; MUMS!

// ibland får man börjar om från början för att förstå //

Älskling<3

Hej!



Då har man precis hjälpt världens gulligaste flickvän med att fixa hennes blogg :) <3 Hoppas att hon är nöjd då hon själv fick välja designen i alla fall :P

Själv ligger man hemma och är sjuk... Så hoppas att jag träffa beckiis snart igen! Längtar! <3

//rrobbann

New header

Min älskling gjorde headern åt mig. Jag är ju lite kass på sådana saker nu för tiden. haha Så jag överlät jobbet till han, visst blev det bra? Kanonas!

Nu är jag hemma igen efter min hemliga road trip. Nästan direkt när vi kom hem (vi hämtade mormor påvägen hem) så kom mammas kusin Frida , hennes sambo Johan , hennes mamma Kerstin och Frida o Johans dotter Elsie.
Så vi fikade lite och på kvällen grillade vi.

Idag är det en riktigt jävla piss dag. Har nyss käkat middag o kollar lite film. Vi får se vad det blir för härligheter sen, förmodligen att gå ut o frukta det hemska regnet. USCH!

/ beckah


PaUsE

När vi ändå var i skåne hälsade vi på mammas kusin, som har en ettårig dotter, Elsie. Söt jvisst:)



Dagen efter vi kom hem från skåne åkte mamma o pappa iväg till jönköping o jag åkte för att hälsa på Eleine och Andreas som är goda vänner till min familj. Dom är ganska unga faktiskt;) Dom har 2 barn, Maja som snart är 1,5 och Arvid som är 6veckor. Söta barn. Vi badade på lördagkvällen:


Maja är söt:)

Lille Arivd också:



Nu ska jag iväg på äventyr, hemma imon igen. Ha det bra:) (Kanske kan jag komma med news så småningom.

Kram


halo

Jag suger på att blogga, jag vet. Men det har blivit tråkigt.. på något sätt.
Vi får väl se hur det blir med denna bloggen.

Kan ju berätta att det har hänt en del sen misommar.
Jag var på kvällsridläger på araby ridklubb. Fick Greta. Vi dressyrade så jag hade ont i kroppen.. Men nyttigt var det. Hoppning sista dagen. Vi babade även på lägret, lånade emil av elin och simmade lite med honom, häftigt;)

Jag tog en snabb tripp till high chaparral, bestämde mig vid nio en lördagmorgon, sen var jag där helt plötsligt. Varför säger jag inte ;) Ska dit snart igen. Förhoppningsvis nästa vecka.. När jag vet säkert, då får ni veta:)

Jag har även varit på en tur till Falsterbo, horse show;) Med mig hem fick jag: Läder shortshaps, grimskaft, longelina (en ny eftersom hunden använder den gamla), longerpisk, hoppspö (bara för hoppning is the shit o spöet var fint o billigt) öronluva (bara för hästar är söta i det, svart är den;)) och en falsterbo keps. Sen fick jag en falsterbo tröja av mamma och ett par ridtrosor. Detta är en hästsommar för HELA slanten, garanterat;)

I augusti hoppas jag på en tur till malmö med Emma för att kolla fälttävlan mitt i city, HOW AWESOME?!
Frida som har Balder (som jag rider ibland), hon frågade om jag aldrig får nog av hästar. Skulle jag? Nej! Hästarna är mitt liv och har varit det i 8 år.. 8 år konstant av hästar. Olika stall och olika hästar har passerat under åren.
Hästar är, var och kommer alltid vara mitt liv. Så är det!

Detta bleev ett hästigt inlägg;) Därför måste jag bjuda på en hästbild;)


JaG o biggan. Förra året på arabys "terrängbana". Här hoppar vi en banker:) Kanonas!

/ beckah