what to do

Det blir nog första året jag inte åker iväg på skidsemester.
Varje vinter sedan 11 år tillbaka har jag åkt på minst en vintersemester per vinter. I 7,8 och 9an åkte jag två och ibland tre resor. En med skolan och en ibland två med familjen.
Nu har jag hästapolle vilket jag såklart INTE ångrar. Men det ska bli konstigt.
Förra vintern var det ju Åre med syster i 11 svinkalla dagar i januari och 7 härliga dagar feb/mars (?) i Mayerhofen, Österrike tillsammans med mamma o pappa.
Det får bli små resor till hestra. Vädret lär ju tillåta det i vinter;) Eller stammis i hanaslöv! Det var ju där jag en gång lärde mig åka snowboard..

Annars började vintersemestrarna i Sälen, hundfjället för som sagt 11 år sedan. Då började jag på sidor. För 5 år sedan bytte jag ut två plank till en.


Här är jag på ett berg i Österrike. HÖGT upp ovanför havet. Riktigt kallt var det där eftersom det blååååste där uppe. Men totally worth it!


/ ingen vinter utan SNÖ SNÖ SNÖ och KYLA /

äntligen var den gjord!



Inte världens finaste bild.

Men nu var tungpiercingen gjord. Har väntat i 4 år och nu har jag den!!!
Har lite ont, men inte konstigt så mycket som man pratar:P

hade jag..

Kunnat stänga av mina tankar, så hade jag gjort det.
Hade jag kunnat stängaa av känslor, så hade jag gjort det.
Då hade jag gjort det.
Jag vet att det blir skit innan kvällen ens har börjat.

Jag har mycket funderingar och konstiga tankar, vet inte i vilka fack jag ska placera dem. Vad jag ska göra med dem. Kan man slänga tankar och funderingar? Typ dumpa dem i en komposthög..?

Jag är lite glad i allafall. För jag vet att jag inte är ensam. DET är skönt att veta.

Förresten vill jag bara tala om att jag gör hur jag vill, precis hur jag vill. Jag gör saker när jag vill. Jag säger vad jag vill. Bara så att ni vet. Jag liksom bestämmer över mig själv..

life is a bitch

Karma finns då fan inte...

Jag har inte gjort mycket ont och så får jag SÅ här mycket skit.. Vad har JAG gjort för att förtjäna det?!

Jag bara undrar....

Min hästängel





<3

dansa är kul

Hej hej alla mäniskor.

IDAG hämtade jag pollen, var ganska nervös när vi närmade oss high chaparral. Och självklart, skulle inte hästen in i transporten. Vad annars? Men inte konstigt när han åker typ 2 gånger om året. Med linor fick vi in honom,. Han var inte stressad eller uppe i varv utan det var lungt o sansat. Han stod lungt i transporten med. Det roliga kom när vi skulle lasta av han hemma på stallplanen, han har förmodligen åkt transporter där man går ut där fram, på denna skulle han va tvungen o backa. Men han vägrade. Så vi fick ta bort skiljeväggen i transporten o vända honom.

Jag hatar det där med transporter, trångt o eländigt. Aja det blir till att träna lastning och avlastning.

Väl hemma gick jag runt lite sedan ställe ja inte han i boxen o så fick han lite hö. Sedan borstade jag han (han rullade i torven, svart o fin haha) och sedan blev det en sväng med Frida och Balder. Hade tänkt ta en lugn skrittrunda men det blev lite trav oxå. Hanvar COOL lugn på rundan, inte stressad eller så, ändå mötte vi ca 10 bilar, en motorcykel och red förbi kor. Ingenting - han va super cool. Dock blev han lite stissig när Frida red i förväg. Men det gick ändå bra.
Han är ganska otålig den där hästapollen,

Ska rida en tur med Frida imon igen:) En annan runda, enbart i sskogen. Kanske blir en liten gallop. Får se :)
LÄÄÄÄNGTAR.

Kollade till han nu ikväll. Han står själv i en hage så länge. Lugn som en filbunke:)

// Beckah

beautiful





/ I am beautiful , no matter what they say. words cant bring me down. I am beautiful in every single way cause words cant bring me down oh no \

i am beautiful

every day is a wonderful,  suddenly it's hard to breath ,

Det gick bra att rida idag. Dressyrade i paddocken och hästapollen var snäll och duktig. Han har inte så mycket kondis så blev ridning i 15-20 min. Men jag är nöjd. Ridning imon igen jue;)
Hästar är mitt liv. Jag vill bara rida mer och olika hästar. Ju fler desto bättre, eller hur ? Helst knasiga hästar ;)
Ska få rida en arab som är här hemma, we'll se. Han ska bara skos först. Just ja.
På söndag är det tävlingsdags, egentligen har jag nog inte råd... Är med i bara en klass. Fundera på om jag kanske ska stryka mig, men jag får skramla ihop pengarna ändå. Ganska dyrt för att vara inne på banan i få minuter.
Det blir iallafall 80 cm stilbedömning (de bedömer sits, ridväg osv) med Emil. Han är ett kallblod. Det är utomhustävling, which is good = good pictures. SWEET home alabama!


/ forever and ever horses

you and me song

Hej hej

Idag var det stalldag i stallet hemma. Vi städade ur i stallet och körde med högtryckstävtt i boxarna så nu är det superfint. Virensade även ur sadelkammaren.
Jag vet. Coqueto skulle kommit igår..
MEN de ville ha med han i en reklamfilm så från mån 5 sep till fre 9 sep ska han spela in filmen svs nästa vecka. Så jag hämtar han nästa lördag, den 10 sep i stället. Besviken i am. En vecka mindre pollen. DÅ rider man andras hästar under tiden.
Idag red jag Chico efter stalldagen, Emma red Balder. Blev en härlig gallop vid tågspåret. Älskar den sträckan. Typ sandväg. Feeling free(;
Imon ska jag rida Chico på morgonen igen, lite dressyr. På tisdag blir det hoppning på Donald med Emma på Balder. Gilla att man kan låna andras hästar hur som haver. Hah, älskar landet. Hästar everywhere!

Påtal om hästar. Köpte min födelsedagspresent till mig själv idag. Ett par stigbyglar. Som ofta används i distans. Billiga var dem då rakt inte med sina 800 kr... Men värt det då jag har ridit i dem en del. Chico har sådana till exempel(;


Såhär ser dem ut. Skitbra. För då kan jag rida i vanliga skor i vinter, så är man åtmindstonde varm någonstans. Sedan är dem mjuka eftersom dem är i plast, jättebekväma att rida med. Speciellt om man rider långt (hah inte undra på att distansryttarna ha dem, haha)
Så det är min present till mig själv.

Grattis Rebecka 13 dagar i förskott. TACKAR

Nu räknar vi ner.
6 dagar till pollen kommer
13 dagar till jag är 18.

sweet home alabama!
/r

what would i do without you?