Flugan

Den röda flugan som lilla jag har sytt till min underbara Bamse. Fin va ?


Bilder från julhelgen

Lillejul







JULAFTON







Annandag jul!





Det var den helgen det. Nu förbereder vu för nyår!

GOTT NYTT ÅR!

God jul

När jag vaknade stod kalendern på den 24e december. Jag kollar ut - ingen snö. Är det verkligen JULAFTON idag??!? Säkert?! Ingen snö ju. Och ingen julstäming hade jag heller. Firade julafton rutinmässigt om man kan säga så. Ingenting kändes rätt. Ingen julkänsla fanns där. Kändes som man bara fick paket utan anledning.

Innan längtade jag från oktober-november fram till julafton. Och var supertaggad. Men jag kände ingenting och allt har gått alldedes för fort. Vad hände liksom? Kalendern hade sitt egna liv, ungefär.

Sååå, vad fick jag igår och idag då ?
Fick en klänning från Gina tricot av min storasyster (halvsyster) hennes sambo och deras barn.
Muffinsformar, en blommig slickepott, en jultallrik som jag samlar på, presentkort på carlings och akademibokhandeln, pengar, en lott, en plattång, en pannlampa (nya ridlampan (y') en kokbok som jag önskat mig och lite andra trevliga saker. Kanske kan få en bild på alltsammans imorgon eller så. Plus bilder från båda julaftonar.
Av min fina pojkvän fick jag lite piercingsmycken, en "skylt" eller hur man ska förklara, som det står kärlek på :) (Har redan en som det står lycka på hemma) Samt en resa. Blev riktigt glad - för alla presenter. Fick det mesta av jag önskade mig faktiskt !! :D

Det var trevligt. Tomten kom ju på besök igår, Bamse vaktade som en galning och även han, som Lova blev rädd för den där gubben med mask, hah! Men kul att tomten får börja komma på besök igen, det inger ju lite julstämning i alla fall.

Så nu var denna julen över för denna gången, 364 dagar till nästa julafton. Då hoppas jag på SNÖÖÖÖÖÖ!

God jul!

God lille jul:)

Dagen startade med utsläpp. Sedan hem och äta till julkalendern. Sedan myste jag o hunden under täcket i min varma säng. Mysigt:) Sedan pallrade jag till stallet o red min goding. Han var ett he'vete i stallet men super o rida. Tacksam att ja fått låna Ml och Annas sadel för nu går Coqueto mer avslappnat och sådär. Ett o annat energiskutt får man räkna med ;)

NU ska ja käka pommes haha. Sedan ska jag ut o köra Deli. Hälsa gästerna välkomna ju :)

God lille  jul! Hoppas ni har en lika bra dag som jag! :)

/ Rebecka

så var det dags igen

JAPP igår var det dags för studentfest igen som sagt. Jultema. På grace. Ett helvete i kön. Annars skitkul när vi var inne ;D





Haha tja.. Det var den terminen det. Om 3v går jag in på min SISTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA termin ever. HUR SKÖNT?!?!?!?!?! SKÖNT!

Imon vankas julridning på morgonen på pollen sen köra Deli när gästerna för lille jul kommer :)

/ r

you can take my breath away

Hej svejs

Det är tisdag idag.
Jag har ridit min polle. Ska äta lite nu sen blir det dressyr på araby. Anna och ML ska komma och kolla. haha. Jobbigt när man vet att folk ska kolla :p

IMON TAR JAG JULLOV: på kvällen väntas studentfest. Jultema på Grace så klart. TJOHOHO!! :D
Jag är tomteflicka. Yes ma'm!

Nu måste ja packa lite. och skriva lite i loggboken. Så man är fullt redo. Yeyey taggad te tusen.

Nu vet ni lite. Hah.. SVEJSAN!


Bild från sist. Halloween tema som ni kan se :P

syskonkärlek


Detta önskar jag mig till jul



SNÖÖÖÖÖÖÖÖ

Okej tomten??

snön, VART är du????!?!

Snön lyser med sin frånvaro. Och det är EN, EN vecka till julafton. Förra året vid denna tiden fick vi pulsa oss igenom skogen för att hugga gran... I år är det bar mark. Ingen julafton utan snö.
Känns inte som om julafton är snart. Trots att granen står i vardagsrummet, stallet är julpyntat och klapparna inslagna..... VAD ÄR DET HÄR ?? Dumma vädergudar..

Red min söta lilla polle som inte är så snäll som han låter.. Men idag gick det trots allt bra, han var lite övertaggad i början men var riktigt fin o avslappnad i slutet, imorgon ska jag och Anna rida samma runda igen.

Tränade "störning" me min hund idag med en annan. Fast det var för hennes skull vi gjorde det. Hon ville ha hjälp. Och min vovve Bamse, ja han skötte sig exemplariskt och jag blev riktigt STOLT!!!

Enklare och tämja hundar än hästar ju..


min vardag susar

Ja. Hela veckan susar. Bestående av jobb, ridning och den evigt tråkiga skolan. Japp, jag är skoltrött så det smäller om det. RIKTIGT SKOLTRÖTT!

Fick G på religionsprovet vi hade igår iaf.. Heja mig. Imon ska jag hålla lektion i simhallen i ett simsätt jag inte kan simma själv. Bra va?????? SKITBRA!
Sen är det lite kalasande för min systra mi. OCH jobb såklart.. OHHH vad rik jag kommer att bli. KAn shoppa storgärnet i gbg i februari.. VAD BRA:D

Nej nu ska jag göra lite nytta. Förresten så är mitt nya rum i princip klart. Lite ramar och sådant ska slängas upp. Vid tid.

SVEJS

my weekend

Hej hopp i lingonskogen!!

Hade 17 månader med min kille igår... 1 år och 5 månader. LÄÄÄNGE ! :D
Vi började dagen med frukost till julkalendern. Fortsatte med att gå till stallet o rida Coqueto. Japp, Robert red oxå. Travade till och med. Det gick superbra. Vi fortsatta firandet  med att åka till Börjes och fika. Det var lucia uppträdande då, lite mysigt. Luciatåget kom i häst och vagn. häftigt:) Sedan blev det hästmat med hem. Och lite till diverse djur. hah.
Vi lagade god mat till kvällen med. Riktigt trevligt :)

Idag, var jag på IKEA med mamma, pappa och lilla Bamse ;)
Blev 2 byråar, ett skrivbord och en skrivbordstol. Så nu väntar jag på att vi ska sätta ihop att. Själv kan jag ingenting om sådant där.. Inte riktigt min grej. JAg är nöjd iallafall!
Blev 22 höpåsar på kuppen oxå. 12 till ML i stallet och 10 till mig. Brabra. Kan jag packa påsar som bara den!

Nu ska jag ta det lungt. ALLMÄNT lungt.. fy vad gött!

God kväll!!

ska konventera till cowboysarna


tack

tack så mycket....

Jag har numera 4 prov nästa vecka...
Och 1 denna veckan.

Varför?! därför att folk alltid ska spara på allt och skjuta upp saker och ting så mycket det bara går..

TACK..
Jag har ju inget annat liv än skolan... tack ..tack..

HATAR SKOLAN!!!!!!!!!!!!!

Hah och lärarna som predikar om man inte få ha prov samma dag eller dagarna efter varran.. bullshit.. jag har 4 prov på 3 dagar... gulle....

nu var det jul igen..

20 dagar kvar till julafton. Jag lääääääääääängtar.
Idag ska min polle byta hage. Och jag ska julpynta i stallet med älskling. Mysigt mysigt:)
Blir nog en bra dag det här, om det slutar regna. Systerdotter kommer ju hit också :):)

Ikväll blir det nog tråkigt plugg...... usch, tänk om man kunde få vara i stallet istället för i skolan. vilket skönt liv man hade haft då =)

Nu ska jag myspysa med min hund.
Kanske skriver senare.

Puss